Bordenbouw

Cosman elektriciteit vervaardigd alle elektrische borden in eigen atelier. Dit voor zowel de openbare, industriële en particuliere sector. We vertrekken steeds vanuit de visie om een degelijke en efficiënte installatie af te leveren. De gekozen materialen worden aangepast aan de sector waarin het bord zal functioneren. De juiste materiaalkeuze is de eerste vereiste voor een goede bedrijfszekerheid van de installatie.

Het bouwen van elektrische borden voor de HVAC sector behoort al vele jaren tot ons vakgebied. Door onze jarenlange expertise in het bordenbouwen, kunnen wij HVAC installateurs bijstaan in het maken van de juiste keuzes qua regelmateriaal en hen verschillende merken aanbieden die wij voor hen inbouwen in een elektrisch bord. De borden worden volledig op maat van de eindklant gemaakt en voorzien van de nodige schema’s. Hierdoor kan elke bevoegde elektricien het bord op een vlotte en eenvoudige manier aansluiten.

Ook de industriële sector kan bij ons terecht voor hun elektrische borden. Dit kan gaan van vermogenborden tot borden voor automatisatie van allerhande toepassingen. Hierin ligt onze specialisatie vooral bij betoncentrales. Omdat wij complete installaties en onderhoud van deze centrales doen, is het vanzelfsprekend dat het bouwen van de borden hier een onderdeel van is.

Ook voor de residentiële sector willen wij vooral de nadruk leggen op een kwalitatief hoogstaande installatie. Hier zien we veel te vaak dat het elektrisch bord wat ‘verwaarloosd’ wordt. Een elektrisch bord dat voorzien is van een elektrisch schema zal veel sneller kunnen worden aangepast of worden onderworpen aan een foutopsporing.

HVAC bord
HVAC bord