HVAC

HVAC automatisatie behoort tot een van onze specialiteiten. Zoals in elk vakgebied is het ook hier belangrijk om een goede kennis te hebben van de werking van de te automatiseren installatie.

Na het bestuderen van het lastenboek en het maken van de nodige kabelberekeningen, worden de elektrische borden in eigen atelier gemonteerd, gekableerd en getest. De borden worden niet enkel gemaakt voor projecten waar wij ook de bekabeling uitvoeren. Cosman elektriciteit maakt ook borden voor HVAC-installateurs die zelf de bekabeling en aansluiting van het bord verzorgen.

Cosman elektriciteit verzorgt op uw vraag ook de bekabeling ter plaatse. De kabelbanen en kabels worden met de grootste zorg geplaatst, waardoor deze efficiënt en ten volle kunnen benut worden. Het regelmateriaal wordt door onze techniekers gemonteerd en na aansluiting van het elektrisch bord onderworpen aan een eerste hardwaretest. Dit om eventuele problemen tijdens de opstart van de regeling te vermijden. Tijdens het opstarten van de regeling door de desbetreffende regelfirma, is er ook steeds een van onze techniekers ter plaatse. Hierdoor kunnen eventuele problemen snel opgelost worden.

Ook bestaande installaties worden door Cosman elektriciteit herzien. Het bestaande bord wordt door ons omgebouwd met een nieuwe regeling of er wordt een nieuw bord geplaatst. Door onze ervaring hierin, kunnen wij de installatie naadloos ombouwen waardoor in de meeste gevallen de installatie kan in dienst blijven. Door onze kennis en nauwe samenwerking met verschillende regelfirma’s, worden wij ook door hen gecontacteerd om voor de ombouw van hun renovatieprojecten te zorgen.